X

Lansare de carte – Călătorie în centrul inimii

Muzeul de Istorie ,,Teodor Cincu” Tecuci vă invită vineri, 27 septembrie 2019 începând cu ora 12.30, să luaţi parte la evenimentul prilejuit de lansarea cărţii ,,Călătorie în centrul inimii”, al cărei autor este distinsul Prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu, fost Ministru al Muncii ...

Lansare de carte - Călătorie în centrul inimii

Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” Tecuci vă invită vineri, 27 septembrie 2019 începând cu ora 1230, să luaţi parte la evenimentul prilejuit de lansarea cărţii „Călătorie în centrul inimii”, al cărei autor este distinsul Prof. univ. dr. Alexandru Athanasiu, fost Ministru al Muncii (1996-1999) și Ministru al Educației în perioada 2003 – 2004, cadru didactic al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.

Tema centrală a volumului  este călătoria ca parcurs spiritual, ca experiență umană și ca poveste de viață, sau de ce nu: „Poate este o carte şi despre călătoria centenară pe care statalitatea românească a făcut-o pe drumul încă nedesăvârşit al unui destin sperăm favorabil”, așa cum se arată în descrierea făcută de Editura Niculescu, care a publicat cartea.


               AFISUL EVENIMENTULUI             

Lansare de carte Calatorie in centrul inimii Alexandru Athanasiu
Admin:
Postari asemanatoare
Leave a Comment