X

O SINGURĂ ROMÂNIE, UN SINGUR SUFLET. 1918 – 2018

Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”, vă invită vineri, 7 decembrie 2018, orele 12, să participați la un eveniment cultural deosebit, de sărbătoare a Centenarului, ce se va desfășura în sala mare a muzeului tecucean.Veți lua parte la momente în care vom evoca împreună secvențe, simboluri și oameni dăruiți în împlinirea unui ideal secular al românilor: UNIREA!
Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”, vă invită vineri, 7 decembrie 2018, orele 12, să participați la un eveniment cultural deosebit, de sărbătoare a Centenarului, ce se va desfășura în sala mare a muzeului tecucean.
Veți lua parte la momente în care vom evoca împreună secvențe, simboluri și oameni dăruiți în împlinirea unui ideal secular al românilor: UNIREA!
Din program: prezentarea medaliei Centenarului Marii Uniri, realizată prin grija Societății Române Creștine „Dorul” cu sediul în New York, lansarea volumului „Jurnal de război” și vizionarea, în premieră a filmului documentar care a avut ca sursă, două jurnale de război prezentate în volum.
Vă așteptăm să descoperiți mai multe alături de noi!

    AFIŞUL EVENIMENTULUI   

 

Admin:
Postari asemanatoare
Leave a Comment