X

Concursul Muncipal de Istorie al Elevilor

Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” oraganizează joi 7 iunie 2018, începând cu ora 12:00 la Sala de spectacole „Ion Petrovici” din Str. Republicii, Concursul Muncipal de Istorie al Elevilor „Centenarul Marii Uniri 1918-2018”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” Galați – Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, Muzeul Vasile Pârvan din Bârlad, Muzeul de Istorie „Paul Păltânea” Galați.

Concursul Municipal de Istorie al Elevilor „Centenarul Marii Unirii 1918-2018” se adresează tuturor elevilor din învățământul preuniversitar, clasele IX-XII, care sunt pasionați de istorie și care au dovedit că au înclinații și interese deosebite în domeniul cunoașterii istoriei, precum și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

Colaboratori și parteneri sunt: Colegiul Național „Spiru Haret”, Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, Colegiul Național de Agricultură și Economie, Liceul Tehnologic „Ovid Caledoniu”, Liceul Tehnologic „Elena Caragiani”. Fiecare liceu va participa cu o echip formată din trei elevi și o rezervă.

Concursul face parte din proiectul inițiat de Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” în parteneriat cu cele cinci licee tecucene, „Oamenii Unirii”.

Vă așteptăm.

 

Admin: